Celine_lock_door.jpg

Celine_Paris.pdf

Celine_door_hinge.jpg

Celine_thumbturnlock_handle1.jpg

Celine_thumbturnlock_handle2.jpg

Handedness_Left.png

Handedness_Right.png

Celine M04 Paris

Lasiovi

Celine -ovet valmistetaan karkaistusta lasista ja alumiinista. Myös karmit ovat alumiinia, joten ovet soveltuvat käytettäväksi myös kosteissa tiloissa. Ovi aukeaa 180 astetta, tuotteen kätisyys tarvitsee valita tilattaessa. Tuotteen mukana toimitetaan karmit, ovilehti, painike, lukkokasetti ja lukon vastakappale. Painike on vaihdettavissa pohjoismaisille markkinoille tarkoitettuun välioven painikkeeseen. Ovi valmistetaan aina mittojen mukaan.

Helsinki -mallissa ovilehti on kehystämätön, joten ovilehden reunat ovat paljasta lasia. New York, Tokyo ja Paris-malleissa ovilehti on kehystetty. Tokyo ja Paris -mallit varustetaan lisäksi lasiin liimatuilla alumiiniruudukoilla.

Alumiinikarmi kootaan ja kiinnitetään rakennuksen seiniin. Ovilehden saranat kiinnitetään karmiin. Ovilehti kiinnitetään karmiin kiinnitettyihin saranoihin. Tuotteen kätisyys valitaan tilatessa. Asennusohje

Icon

26 Arkipäivää

Icon

20 vuoden takuu

Tuotteen karmit ja mallista riippuen mahdolliset ovilehden kehykset ja ristikot valmistetaan alumiinista. Heloitukset valmistetaan messinkiseoksesta. Alumiiniprofiilin ja heloitusten pinta on pulverimaalattu mustalla värillä (RAL 9005).

Tuote valmistetaan 8mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Lasivaihtoehdot ovat kirkas, maito ja peililasi. Maitolasin toinen puoli on etsattu samettisen tuntuiseksi ja toinen puoli on sileä. Maitolasista tuotetta valittaessa on syytä huomioida, että lasin etsattu pinta on arka naarmuille ja tahroille. Peililasia valittaessa on hyvä huomioida, että lasin läpinäkyvyys riippuu tilan valaistuksesta. Mikäli lasin takana oleva tila on voimakkaasti valaistu näyttää lasi läpinäkyvältä, kun taustatila pimenee aktivoituu lasin peilaavuus.

Väliovi valmistetaan mittojen mukaan. Ilmoita tilattaessa asennusaukon leveys ja korkeus. Tuotteen karmien ja ilmoitetun asennusaukon väliin jätetään yhteensä 20mm asennusvara. Vapaa kulkuaukko on 110mm pienempi kuin asennusaukon leveys. Karmin syvyysmitta on 92mm.

Tuotekoko

Valittu tuote voidaan asentaa aukkoon, jonka kokonaisleveys L1 on 800mm ja kokonaiskorkeus L2 2000mm.:

Image

Ovi voidaan varustaa wc-vääntönupilla (lisävaruste). Vääntönupin pinnan väri on musta. Ovi voidaan varustaa myös muilla pohjoismaisille markkinoille tarkoitetuilla vääntönupeilla.

Tuotteen mukana toimitetaan lukkokasetti, painike sekä peitekilpi väätönupin asennusaukolle. Usein wc-ovessa käytettävä vääntönuppi on lisävaruste. Painike voidaan vaihtaa skandinaavisilla markkinoilla yleisesti saatavilla oleviin muihin painikkeisiin.

Oven saranoissa on kätisyys joka määritellään oven aukeamissuunnan puolelta. Valittu kätisyys on saranoiden puoli siitä suunnasta katsottuna, jonne ovi aukeaa.

Tuote

Tuotekoodi

Hinta

1

Celine M04 Paris

Tuotekoodi

M04-91-0

Hinta

0.00 €

2

Celine single Celine Ovi
Musta/Kirkas=800 x 2000

Tuotekoodi

C01 91 0000

Hinta

1200.00 €

3

Paris-kehys

Tuotekoodi

C04 RL 0000

Hinta

200.00 €

4

Celine handedness - Right Oikea

Tuotekoodi

C0R RL 0000

Hinta

0.00 €

5

YHTEENSÄ

Tuotekoodi

Hinta

1400.00 €

Valittu tuote voidaan asentaa aukkoon, jonka kokonaisleveys L1 on 800mm ja kokonaiskorkeus L2 2000mm.:

EAN: