Takuu

Suihkuseinät, lasiseinät ja ovet. Kaikilla tuotteilla on 20 vuoden takuu paitsi Express- ja Classic-tuotteilla (viiden vuoden takuu). Takuu kattaa a) mekaanisten osien, kuten pyörästöjen, saranoiden ja tukipalkkien,rikkoutumisen ja b) lasin yllättävän särkymisen karkaisuvirheen vuoksi. Yllättävä särkyminen on hyvin harvinainen ilmiö, jonka aiheutuu vioista lasinvalmistusprosessissa. Jos lasi yllättäen särkyy, näin käy yleensä pian tuotteen toimittamisen ja käyttöönoton jälkeen (noin kuukauden sisällä), ja se liittyy usein rajuihin lämpötilamuutoksiin. Takuu ei kata naarmuja, metalliosien tai lasin halkeamia tai normaalia kulumista. Takuu ei myöskään kata kulutusosien kulumista tai pintakäsittelyjä, kuten laahustiivisteitä,magneettitiivisteitä, saranan itsekeskittäviä levyjä tai kalkkia torjuvia pinnoiteita.
Image
Image
Kylpyhuonetarvikkeet. Kaikilla lisävarusteilla on 5 vuoden takuu. Takuu kattaa kaikki valmistusvirheet, mukaan lukien värikäsittelyn. Takuu ei koske normaalista kulumisesta, väärinkäytöstä ja muista valmistusvirheistä johtumattomista ongelmista aiheutuvia vaurioita.
Image
Yleistä. Kuluvat osat voidaan aina vaihtaa, ja varaosia saa valmistajalta. Uudet osat ovat saatavilla yhtä kauan kuin takuu on voimassa.Tuotetakuut ovat voimassa vain, jos tuote on asennettu asennusohjeiden mukaisesti ja sitä käytetään käyttöohjeiden mukaisesti. Reklamaatioiden tueksi saatetaan pyytää todisteeksi valokuvia. Valmistajalle on kohtuullisuuden puitteissa myönnettävä tilaisuus tarvittaessa tarkastaa reklamoitu tuote.
Image