Tietoa meistä

Hietakari perustettiin vuonna 1993 rouva Tuula Hietakarin toimesta. Alkuperäisenä visiona oli valmistaa suihkutilakalusteita kaikkiin mahdollisiin tiloihin räätälöityihin ratkaisuihin perustuen. Ajan myötä tämä visio kehittyi pidemmälle ratkaista erilaiset suihkutilat erityisen laajan vakiovalikoiman avulla niin, että tuotteiden räätälöinti tulisi tarpeettomaksi. Laajaan vakiovalikoimaamme perustuva massakustomointi onkin tänään yksi toimintamme peruspilareista.
Image
Image
Viimeisten vuosien aikana olemme laajentaneet valikoimaamme kattamaan tilanjaon tarpeita myös muualla kuin kylpyhuoneessa. Lasiovet ja kokonaiset lasiseinäkkeet niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin julkisiinkin tiloihin ovat tänään keskeinen osa valikoimaamme. Täydentääksemme tarjontaamme kylpyhuoneeseen olemme hiljattain lisänneet valikoimaamme myös tarjoomaan kylpyhuonevarusteita. Tuotelaajennukset teemme aina tarkasti harkiten pitäen kiinni siitä, että koko valikoimamme säilyy trendikkäänä, ajanmukaisena ja laadukkaana. Vuonna 2018 tuotemerkkimme palkittiin Design from Finland -sertifikaatilla, joka toimii takeena suomalaisesta designista, laadusta ja kestävistä ratkaisuista.
Image
Oma suunnittelu on yksi tuotteittemme laadun peruspilareista. Suunnittelemme kaikki tuotteemme itse. Mekaaniset osat ja käyttämämme muut teknologiat suunnitellaan insinööriosastomme toimesta. Kehitämme teknologioitamme jatkuvasti asiakaspalautteisiin perustuen. Laadun kannalta toinen tärkeä elementti koostuu valmistuksen tarkistuksista ja johtamisesta. Valmistuksemme on kokonaan digitaalisesti ohjattua perustuen erityisesti omaan liiketoimintaamme räätälöityyn tietojärjestelmään. Valmistamme vuosittain yli sata tuhatta erilaista ratkaisua. Yksittäisten vakiotuotteiden lisäksi valmistamme projektikohteisiin kokonaan räätälöityjä ratkaisuja, joita ovat mm. vaativat yksityiskodit, edustustilat, risteilyalukset ja hotellit. Toimitamme CE-merkittyjä tuotteitamme kaikkialle Eurooppaan ja myönnämme valtaosalle tuotteista 20 vuoden takuun.
Image