711 install.pdf

800.pdf

Blak_handle.jpg

Blak_shower_rod.png

Tuning leg.jpg

Floor mounting.jpg

Blak_grid_profile.png

Blak_long_shower_rod.png

Blak_profile_cap.jpg

Blak_tuning_leg.png

Fixed_extension_outside.jpg

Fixed_extension_inside.jpg

Bläk 800 Shanghai

Kiinteä suihkuseinä

Kiinteä suihkuseinä suojaa suihkun vieressä olevaa tilaa ja kalusteita vesiroiskeilta. Kiinteä suihkuseinä on tukeva ja sillä voidaan rajata vettä tehokkaasti.

Suihkuseinä kiinnitetään sivusta rakennuksen seinään seinäkiinnitysprofiililla. Lasi tuetaan yläreunasta kulmaan asennettavalla vinotuella. Lasin ja lattian väliin voidaan asentaa tiivistesokkeli (vakiovaruste), jolloin vesi ei pääse kulkemaan lasin alta. Asennusohje Tuotteelle on saatavissa asennuspalvelu Suomen suurimmissa kaupungeissa. Palvelun hinta on alkaen 200.00€ (sis alv.). Asennuksen voi tilata asiakaspalvelustamme.

Icon

19 Arkipäivää

Icon

20 vuoden takuu

Valkoiset (RAL 9016), mustat (RAL 9005), Sand (RAL 1019) ja Mocha (RAL 8025) pintakäsittelyvaihtoehdot profiileille ovat polttomaalattuja. Tuotteessa käytettävät helat ovat maalattua messinkiseosta.

Tuote valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy helpommin puhtaana. Satiinilasin toinen puoli on etsattu samettisen tuntuiseksi ja toinen puoli on sileä. Huomioi, että satiinilasin etsattu pinta on muita lasityyppejä arempi naarmuille ja tahroille.

Suihkuseinän koko voidaan valita vakiomitoista tai se voidaan valmistaa erikoismitoin. Seinäkiinnitysprofiilissa on 7mm säätövara. Säätövara voidaan käyttää rakennuksen seinän mahdollisen kallistuksen tasaamiseen tai suihkuseinän leveyden kasvattamiseen ilmoitetusta vakiomitasta. Leveyttä voidaan edelleen kasvattaa levennysprofiililla 40mm (lisävaruste). Levennysprofiili voidaan loveta esimerkiksi pintavesiputkien läpivientiä varten. Tuotteen kiinteälle osalle on valittavissa kaksi erilaista lattiakiinnitystä. Oletuksena tuote kiinnitetään lattiaan säätöjalalla. Jos suihkutilan lattia on tasainen (ei kaatoa), voidaan tuote kiinnittää lattiaan säätöjalan sijaan lattialistalla. Lattiakiinnitystapa asennetaan tuotteen valmistuksen yhteydessä, joten se ei ole vaihdettavissa myöhemmin.

Tuotekoko

Kiinteä suihkuseinä (L1)

X

Valitun tuotteen kokonaisleveys on:
- Kapeimmillaan : 497mm
- Leveimmillään : 504mm
Mitat saattavat poiketa ilmoitetuista, jos säätövaraa on käytettävä rakennuksen seinien kallistuksen tasaamiseen.:

Image

Suosittelemme tukevuuden lisäämiseksi valitsemaan sivutuen vinotuen sijaan, jos kiinteän paneelin leveys on 850 mm tai enemmän, tai jos korkeus lähentelee maksimikorkeutta. Sivutuen voi asentaa suoraan tai viistoon kulmaan, ja sen voi lyhentää asennusvaiheessa sopivaan pituuteen. Suosittelemme asentamaan sivutuen pään lähelle suihkuseinän reunaa tukevuussyistä. Sivutukea voidaan myös käyttää kevyiden pyyhkeiden kuivatukseen tai suihkuverhotankona.

Tuote

Tuotekoodi

Hinta

1

Bläk 800 Shanghai

Tuotekoodi

800-61-7

Hinta

0.00 €

2

Bläk 711 Kiinteä suihkuseinä
Valkoinen/Kirkas/L1=497 x 1950

Tuotekoodi

711 61 0049

Hinta

390.00 €

3

Shanghai-Kehys

Tuotekoodi

741 6L 0007

Hinta

700.00 €

4

YHTEENSÄ

Tuotekoodi

Hinta

1090.00 €

Valitun tuotteen kokonaisleveys on:
- Kapeimmillaan : 497mm
- Leveimmillään : 504mm
Mitat saattavat poiketa ilmoitetuista, jos säätövaraa on käytettävä rakennuksen seinien kallistuksen tasaamiseen.:

EAN: