Short_metal_handle.jpg

Short_wooden_handle .jpg

Knob_handle.jpg

Long_wooden_handle.jpg

Square_handle.jpg

Cutout_handle.jpg

S61_91.jpg

Assembly_instructions_Vetro_Sauna_S61.pdf

Vetro S61

Saunan lasiovi

Tämä lasiovi soveltuu hyvin niin saunan oveksi kuin muihin sisätiloihin käytettäväksi. Ovi on kehystämätön ja saranat asennetaan suoraan rakennuksen seinään. Mahdollisen yläikkunan yläreuna varustetaan tarkkuussahatulla ruostumattomalla teräsprofiililla, yläikkunan sivut kiinnitetään suoraan rakennuksen seinään lasiheloilla.

Ovi kääntyy 90 astetta molempiin suuntiin, sen saranat on varustettu säädettävällä keskitykseltä, joka pyrkii palauttamaan oven auki sekä kiinni asentoihin.

Lasiovi kiinnitetään poraamalla oven saranat suoraan rakennuksen seinään, sekä kiristämällä saranan kunnolla lasiin. Huomiothan että saranat tarvitsee jälkikiristää noin viikon käytön jälkeen. Jälkikiristyksellä varmistetaan, että lasit ovat tukevasti kiinni lasilevyssä. Saranat hakevat aina hieman paikkaansa ensimmäisten lämpötilavaihteluiden sekä käyttökertojen aikana. Jälkikiristys jää aina loppukäyttäjän tarkistettavaksi.

Icon

21 Arkipäivää

Icon

20 vuoden takuu

Oven saranat ja sivulasin helat valmistetaan messinkiseoksesta. Pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat kromi, messinki ja mustaksi maalattu. Vedin on valinnan mukaan joko kromattua, messingin väristä tai mustaa messinkiseosta tai puuvalmista leppää. Lasien asennusprofiilit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Asennusprofiilien väri on valitun pintakäsittelyvaihtoehdon mukainen.

Tuote valmistetaan 8mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Kirkas ja savu ovat sileäpintaisia ja läpinäkyviä laseja.

Ovi valmistetaan aina erikoismitoin. Koon valinnassa leveys on asennusaukon leveys. Syötetty korkeus on oletuksena lasilohkon korkeus + 25 mm, jolloin oven alle jää 20 mm ja sen yläpuolelle 5 mm. Jos ovi mitoitetaan saunaan, tulisi B-mitta laskea aukon korkeus - 90 mm, jolloin oven alle jää saunoille tyypillinen 110 mm alavälys. Ovi tarvitsee lisäsaranan pinta-alan ylittäessä 1.7 m2, jotta ovipaneeli saa riittävän määrän tukea kiinnittämistä varten.

Tuotekoko

:

Image

Pyöreä metallivedin ja lyhyt metallivedin valmistetaan kromatusta messinkiseoksesta. Lyhyt puuvedin on puuvalmista leppää. Vedinvaihtoehdoista pyöreä metallivedin ja lyhyt puuvedin soveltuvat käytettäväksi myös saunanovessa. Mikäli oven pinta-ala ylittää 1.7m2, valitsettahan vedinvaihtoehdoista vedin + lisäsarana -vaihtoehdon.

Tuote

Tuotekoodi

Hinta

1

Vetro S61

Tuotekoodi

S61-21-0

Hinta

0.00 €

2

Vetro 641 Lasiovi
Kromattu/Kirkas=800 x 1885

Tuotekoodi

041 21 0000

Hinta

670.00 €

3

Pyöreä metallivedin

Tuotekoodi

875 21 0000

Hinta

0.00 €

4

YHTEENSÄ

Tuotekoodi

Hinta

670.00 €

:

EAN: