Top_corner_cap .jpg

Bottom_corner_cap.jpg

Top_straight_cap.jpg

G2G_clamp.jpg

Short_metal_handle.jpg

Short_wooden_handle .jpg

Knob_handle.jpg

Long_wooden_handle.jpg

Square_handle.jpg

Cutout_handle.jpg

Assembly_instructions_Vetro_Sauna_S58.pdf

Vetro S58

Saunan lasiseinä vedinpuolen sivuikkunalla ja yläikkunalla

Tuote soveltuu saunatilan jakamiseen. Ovessa ei ole lainkaan karmeja vaan saranat kiinnitetään suoraan rakennuksen seinään. Sivulasit tuovat lisää valoa ja avaruuden tuntua tilaan.

Ovi kääntyy 90 astetta molempiin suuntiin, sen saranat on varustettu säädettävällä keskitykseltä, joka pyrkii palauttamaan oven auki sekä kiinni asentoihin.

Ylä- tai sivulasit varustetaan ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla profiileilla. Profiilien väri vastaa heloitusten pintakäsittelyä ja profiilit ovat mittaan sahattuja (profiileja ei tarvitse katkaista asennusvaiheessa). Profiilien liitokset ja päädyt viimeistellään liitos- ja päätykappaleilla jotka myös helpottavat mitoituksen säätöä asennusvaiheessa.

Lasiovi kiinnitetään poraamalla oven saranat suoraan rakennuksen seinään, sekä kiristämällä sarana kunnolla lasiin. Yläikkuna asennetaan ruuvaamalla ruostumaton teräsprofiili aukon yläreunaan. Ylälasi liimataan profiiliin, joka on tarkkuussahattu oikean mittaiseksi. Kaikki teräsprofiilit toimitetaan linkki- ja kulmapaloilla asennusta helpottaakseen. Sivuilta ylälasi kiinnitetään asennusheloilla. Kaikki sivulasit asennetaan ulkoreunat kehystävillä ruostumattomilla teräsprofiileilla, joihin lasit liimataan. Kun sivupaneelit yltävät lattiaan, asennetaan ne lattiaan liimattavin lattiaheloin alaosastaan. Huomiothan että saranat tarvitsee jälkikiristää noin viikon käytön jälkeen. Jälkikiristyksellä varmistetaan, että lasit ovat tukevasti kiinni lasilevyssä. Saranat hakevat aina hieman paikkaansa ensimmäisten lämpötilavaihteluiden sekä käyttökertojen aikana. Jälkikiristys jää aina loppukäyttäjän tarkistettavaksi. Tuotteelle on saatavissa asennuspalvelu Suomen suurimmissa kaupungeissa. Palvelun hinta on alkaen 435.00€ (sis alv.). Asennuksen voi tilata asiakaspalvelustamme.

Icon

26 Arkipäivää

Icon

20 vuoden takuu

Oven saranat ja sivulasin helat valmistetaan messinkiseoksesta. Pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat kromi, messinki ja mustaksi maalattu. Vedin on valinnan mukaan joko kromattua, messingin väristä tai mustaa messinkiseosta tai puuvalmista leppää. Lasien asennusprofiilit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Asennusprofiilien väri on valitun pintakäsittelyvaihtoehdon mukainen.

Tuote valmistetaan 8mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Kirkas ja savu ovat sileäpintaisia ja läpinäkyviä laseja.

Oven koko voidaan valita vakiomitoista (700/800/900 x 2000) tai se voidaan valmistaa erikoismitoin, ylä- ja sivulasit valmistetaan aina erikoismitoin. Oven ja ylälasin koon valinnassa leveys on asennusaukon leveys ja korkeus on lasilevyn korkeus. Oven asennusaukon korkeuden mitoituksessa lasin yläreunaan jätetään automaattisesti 5mm ja alareunaan 110mm käyntivaraa. Sivulasien valinnassa leveys ja korkeus ovat asennusaukon leveys ja korkeus. Asennus- ja säätövarat sisällytetään sivulasien lasilevyjen mitoitukseen automaattisesti.Ovi tarvitsee lisäsaranan pinta-alan ylittäessä 1.7m2, jotta ovipaneeli saa riittävän määrän tukea kiinnittämistä varten.

Tuotekoko

Valittu tuote voidaan asentaa aukkoon, jonka kokonaisleveys L1 on 1700mm ja kokonaiskorkeus L2 2250mm.:

Image

Ovenpysäytintä, joka on valmistettu kromatusta messingistä, käytetään vaimentamaan ovien sulkemisen. Se asennetaan kiinteän lasin reunaan.

Pyöreä metallivedin ja lyhyt metallivedin valmistetaan kromatusta messinkiseoksesta. Lyhyt puuvedin on puuvalmista leppää. Vedinvaihtoehdoista pyöreä metallivedin ja lyhyt puuvedin soveltuvat käytettäväksi myös saunanovessa. Mikäli oven pinta-ala ylittää 1.7m2, valitsettahan vedinvaihtoehdoista vedin + lisäsarana -vaihtoehdon.

Tuote

Tuotekoodi

Hinta

1

Vetro S58

Tuotekoodi

S58-21-000

Hinta

0.00 €

2

Vetro 641 Lasiovi
Kromattu/Kirkas=800 x 1885

Tuotekoodi

041 21 0000

Hinta

420.00 €

3

Vetro 673 Sivulasi
Kromattu/Kirkas=900 x 700

Tuotekoodi

173 21 0000

Hinta

200.00 €

4

Vetro 642 Ylälasi
Kromattu/Kirkas=800 x 250

Tuotekoodi

042 21 0000

Hinta

140.00 €

5

Vetro SS Installation instructions
/=

Tuotekoodi

8/25 6RRLM

Hinta

0.00 €

6

Pyöreä metallivedin

Tuotekoodi

875 21 0000

Hinta

15.00 €

7

YHTEENSÄ

Tuotekoodi

Hinta

775.00 €

Valittu tuote voidaan asentaa aukkoon, jonka kokonaisleveys L1 on 1700mm ja kokonaiskorkeus L2 2250mm.:

EAN: