Top_corner_cap .jpg

Bottom_corner_cap.jpg

Short_metal_handle.jpg

Short_wooden_handle .jpg

Knob_handle.jpg

Long_wooden_handle.jpg

Square_handle.jpg

Cutout_handle.jpg

Assembly_instructions_Vetro_Sauna_S49.pdf

Vetro S49

Saunan lasiseinä vedin- ja saranapuolen sivuikkunoilla

Tuote soveltuu saunatilan jakamiseen. Ovessa ei ole lainkaan karmeja vaan saranat kiinnitetään suoraan saranapuolen sivuikkunaan sekä rakennuksen seinään tämän alla. Sivulasit tuovat lisää valoa ja avaruuden tuntua tilaan.

Ovi kääntyy 90 astetta molempiin suuntiin, sen saranat on varustettu säädettävällä keskitykseltä, joka pyrkii palauttamaan oven auki sekä kiinni asentoihin.

Ylä- tai sivulasit varustetaan ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla profiileilla. Profiilien väri vastaa heloitusten pintakäsittelyä ja profiilit ovat mittaan sahattuja (profiileja ei tarvitse katkaista asennusvaiheessa). Profiilien liitokset ja päädyt viimeistellään liitos- ja päätykappaleilla jotka myös helpottavat mitoituksen säätöä asennusvaiheessa.

Lasiovi kiinnitetään saranoin suoraan rakennuksen seinään ja sivuikkunaan sen yläpuolella, sekä kiristämällä sarana kunnolla lasiin. Yläikkuna asennetaan ruuvaamalla ruostumaton teräsprofiili aukon yläreunaan. Ylälasi liimataan profiiliin, joka on tarkkuussahattu oikean mittaiseksi. Kaikki teräsprofiilit toimitetaan linkki- ja kulmapaloilla asennusta helpottaakseen. Sivuilta ylälasi kiinnitetään asennusheloilla. Kaikki sivulasit asennetaan ulkoreunat kehystävillä ruostumattomilla teräsprofiileilla, joihin lasit liimataan. Kun sivupaneelit yltävät lattiaan, asennetaan ne lattiaan liimattavin lattiaheloin alaosastaan. Huomiothan että saranat tarvitsee jälkikiristää noin viikon käytön jälkeen. Jälkikiristyksellä varmistetaan, että lasit ovat tukevasti kiinni lasilevyssä. Saranat hakevat aina hieman paikkaansa ensimmäisten lämpötilavaihteluiden sekä käyttökertojen aikana. Jälkikiristys jää aina loppukäyttäjän tarkistettavaksi. Tuotteelle on saatavissa asennuspalvelu Suomen suurimmissa kaupungeissa. Palvelun hinta on alkaen 590.00€ (sis alv.). Asennuksen voi tilata asiakaspalvelustamme.

Icon

26 Arkipäivää

Icon

20 vuoden takuu

Oven saranat ja sivulasin helat valmistetaan messinkiseoksesta. Pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat kromi, messinki ja mustaksi maalattu. Vedin on valinnan mukaan joko kromattua, messingin väristä tai mustaa messinkiseosta tai puuvalmista leppää. Lasien asennusprofiilit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Asennusprofiilien väri on valitun pintakäsittelyvaihtoehdon mukainen.

Tuote valmistetaan 8mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Kirkas ja savu ovat sileäpintaisia ja läpinäkyviä laseja.

Oven koko voidaan valita vakiomitoista (700/800/900 x 2000) tai se voidaan valmistaa erikoismitoin, sivulasit valmistetaan aina erikoismitoin. Oven koon valinnassa leveys on asennusaukon leveys ja korkeus on lasilevyn korkeus. Oven asennusaukon korkeuden mitoituksessa lasin yläreunaan jätetään automaattisesti 5mm ja alareunaan 110mm käyntivaraa. Sivulasin valinnassa leveys ja korkeus ovat asennusaukon leveys ja korkeus. Asennus- ja säätövarat sisällytetään sivulasien lasilevyjen mitoitukseen automaattisesti. Ovi tarvitsee lisäsaranan pinta-alan ylittäessä 1.7m2, jotta ovipaneeli saa riittävän määrän tukea kiinnittämistä varten.

Tuotekoko

Valittu tuote voidaan asentaa aukkoon, jonka kokonaisleveys L1 on 2700mm ja kokonaiskorkeus L2 2000mm.:

Image

Ovenpysäytintä, joka on valmistettu kromatusta messingistä, käytetään vaimentamaan ovien sulkemisen. Se asennetaan kiinteän lasin reunaan.

Pyöreä metallivedin ja lyhyt metallivedin valmistetaan kromatusta messinkiseoksesta. Lyhyt puuvedin on puuvalmista leppää. Vedinvaihtoehdoista pyöreä metallivedin ja lyhyt puuvedin soveltuvat käytettäväksi myös saunanovessa. Mikäli oven pinta-ala ylittää 1.7m2, valitsettahan vedinvaihtoehdoista vedin + lisäsarana -vaihtoehdon.

Tuote

Tuotekoodi

Hinta

1

Vetro S49

Tuotekoodi

S49-21-000

Hinta

0.00 €

2

Vetro 640 Lasiovi
Kromattu/Kirkas=800 x 1885

Tuotekoodi

160 21 0000

Hinta

450.00 €

3

Vetro 644 Saranapuolen sivulasi
Kromattu/Kirkas=900 x 700

Tuotekoodi

044 21 0000

Hinta

210.00 €

4

Vetro 643 Vedinpuolen sivulasi
Kromattu/Kirkas=1000 x 700

Tuotekoodi

043 21 0000

Hinta

180.00 €

5

Vetro SS Installation instructions
/=

Tuotekoodi

8/25 6JRLM

Hinta

0.00 €

6

Pyöreä metallivedin

Tuotekoodi

883 21 0000

Hinta

0.00 €

7

YHTEENSÄ

Tuotekoodi

Hinta

840.00 €

Valittu tuote voidaan asentaa aukkoon, jonka kokonaisleveys L1 on 2700mm ja kokonaiskorkeus L2 2000mm.:

EAN: