Bläk B1T Tokyo

Kiinteä ammeseinä

Kiinteä ammeseinä suojaa kylpyammeen vieressä olevaa tilaa ja kalusteita vesiroiskeilta. Kiinteä ammeseinä on tukeva ja sillä voidaan rajata vettä tehokkaasti.

Ammeseinä asennetaan ruuvaamalla seinäkiinnitysprofiili seinään, sekä liimaamalla alaprofiili kylpyammeen reunaan. Kiinteä paneeli nostetaan tämän jälkeen paikoilleen ja kiinnitetään porakärkiruuvein asennusprofiileihin. Lopuksi asennetaan tuotteen yläreunaan tilaukselle valittu tuki, joka kiinnitetään kiinteään paneeliin sekä rakennuksen seinään. Vakiona toimitettava vinotuki asennetaan viistoon samalle seinälle ammeseinän kanssa, sivutuki yleensä 90 asteen kulmaan vastakkaiselle seinälle, mahdollisimman lähelle paneelin ulkoreunaa. Tilauskorkeus sisältää vino- tai sivutuen korkeuden, sekä noin 8 mm sovitusvaraa. Tämän lisäksi tuotteen yläpuolelle tulisi jättää vähintään 15-20 mm tyhjää tilaa, asennuksen ollessa helpompi näin. Asennusohje

Icon

21 Arkipäivää

Icon

20 vuoden takuu

Valkoiset (RAL 9016) ja mustat (RAL 9005) pintakäsittelyvaihtoehdot profiileille ovat polttomaalattuja. Tuotteessa käytettävät helat ovat mustaksi/valkoiseksi maalattua messinkiseosta.

Tuote valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy helpommin puhtaana. Satiinilasin toinen puoli on etsattu samettisen tuntuiseksi ja toinen puoli on sileä. Huomioi, että satiinilasin etsattu pinta on muita lasityyppejä arempi naarmuille ja tahroille.

Ammeseinän koko voidaan valita vakiomitoista tai se voidaan valmistaa erikoismitoin. Seinäkiinnitysprofiilissa on 7 mm ulosvetovaraa. Säätövara voidaan käyttää rakennuksen seinän mahdollisen kallistuksen tasaamiseen tai ammeseinän leveyden kasvattamiseen ilmoitetusta vakiomitasta. Tuotteen kiinteän osan alareuna kiinnitetään oletuksena lattialistalla, jolloin kylpyammeen reunan tulisi olla tasainen.

Tuotekoko

Kiinteä suihkuseinä (L1)

X

Valitun tuotteen kokonaisleveys on:
- Kapeimmillaan : 547mm
- Leveimmillään : 554mm
Mitat saattavat poiketa ilmoitetuista, jos säätövaraa on käytettävä rakennuksen seinien kallistuksen tasaamiseen.:

Image

Suosittelemme tukevuuden lisäämiseksi valitsemaan sivutuen vinotuen sijaan, jos kiinteän paneelin leveys on 850 mm tai enemmän, tai jos korkeus lähentelee maksimikorkeutta. Sivutuen voi asentaa suoraan tai viistoon kulmaan, ja sen voi lyhentää asennusvaiheessa sopivaan pituuteen. Suosittelemme asentamaan sivutuen pään lähelle suihkuseinän reunaa tukevuussyistä. Sivutukea voidaan myös käyttää kevyiden pyyhkeiden kuivatukseen tai suihkuverhotankona.

Tuote

Tuotekoodi

Hinta

1

Bläk B1T Tokyo

Tuotekoodi

B1T-61-8

Hinta

0.00 €

2

Bläk B1N Kiinteä suihkuseinä
Valkoinen/Kirkas/L1=547 x 1450

Tuotekoodi

B1N 61 0055

Hinta

470.00 €

3

Tokyo -kehys

Tuotekoodi

702 6L 0008

Hinta

100.00 €

4

YHTEENSÄ

Tuotekoodi

Hinta

570.00 €

Valitun tuotteen kokonaisleveys on:
- Kapeimmillaan : 547mm
- Leveimmillään : 554mm
Mitat saattavat poiketa ilmoitetuista, jos säätövaraa on käytettävä rakennuksen seinien kallistuksen tasaamiseen.:

EAN: