89X.pdf

Blak_bottom_step.png

Blak_handle.jpg

Blak_shower_rod.png

Tuning leg.jpg

Floor mounting.jpg

Blak_door_hinge_top.jpg

Door seal.jpg

Blak_folding_hinge.jpg

Blak_grid_profile.png

Blak_long_shower_rod.png

Magnet seal.jpg

Blak_profile_cap.jpg

Blak_tuning_leg.png

Fixed_extension_outside.jpg

Fixed_extension_inside.jpg

Bläk 89X Tokyo

Taittuva suihkuovi kiinteällä osalla ja magneettilukituksella

Kiinteästä osasta ja siihen saranoidusta taittuvasta osasta koostuva suihkuovi suojaa suihkun vieressä olevaa tilaa ja kalusteita vesiroiskeilta. Kiinteä osa rajaa tehokkaasti vettä ja kun suihku ei ole käytössä taittuva osa voidaan taittaa pieneen tilaan rakennuksen seinän suuntaisesti suihkutilan sisäpuolelle. Kiinteän ja taittuvan osan yhdistelmän ansiosta suihkuseinä voidaan mitoittaa ahtaissakin tiloissa niin, ettei taittuva osa törmää muihin kalusteisiin. Suihkuoven taittuva osa kääntyy molempiin suuntiin 90 astetta ja varustetaan säädettävällä keskityksellä. Keskitys pyrkii palauttamaan taittuvan osan takaisin auki ja kiinni -asentoihin. Taittuvan osan uloin lasi kääntyy lisäksi 180 astetta taittuvan osan sisempään lasiin nähden jolloin lasit taittuvat toisiaan vasten suihkutilan sisäpuolelle. Ovessa on magneettitiivisteet joka lukittuutiiviisti vastakappaleeseen kun suihku on käytössä.

Ovipaneelin kiinteä osa asennetaan rakennuksen seinään ja lattiaan seinä- ja lattiakiinnityslistoilla.Magneettitiivisteet asennetaan sekä ovipaneeliin että seinälistaan, jotta ovi pysyy tiukasti kiinni.Laahustiivisteet ja kynnyslistat voidaan asentaa ovipaneelien alle vednpidon parantamiseksi.

Icon

13 Arkipäivää

Icon

20 vuoden takuu

Valkoiset (RAL 9016) ja mustat (RAL 9005) pintakäsittelyvaihtoehdot profiileille ovat polttomaalattuja. Tuotteessa käytettävät helat ovat mustaksi/valkoiseksi maalattua messinkiseosta.

Tuote valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy helpommin puhtaana. Satiinilasin toinen puoli on etsattu samettisen tuntuiseksi ja toinen puoli on sileä. Huomioi, että satiinilasin etsattu pinta on muita lasityyppejä arempi naarmuille ja tahroille.

Suihkuseinän koko voidaan valita vakiomitoista tai se voidaan valmistaa erikoismitoin. Seinäkiinnitysprofiilissa on 22mm säätövara. Säätövara voidaan käyttää rakennuksen seinän mahdollisen kallistuksen tasaamiseen tai suihkuseinän leveyden kasvattamiseen ilmoitetusta vakiomitasta. Leveyttä voidaan edelleen kasvattaa levennysprofiililla 40mm (lisävaruste). Levennysprofiili voidaan loveta esimerkiksi pintavesiputkien läpivientiä varten. Tuotteen kiinteälle osalle on valittavissa kaksi erilaista lattiakiinnitystä. Oletuksena tuote kiinnitetään lattiaan säätöjalalla. Jos suihkutilan lattia on tasainen (ei kaatoa), voidaan tuote kiinnittää lattiaan säätöjalan sijaan lattialistalla. Lattiakiinnitystapa asennetaan tuotteen valmistuksen yhteydessä, joten se ei ole vaihdettavissa myöhemmin.

Tuotekoko

Suihkuoven kiinteä osa (A)

X

Suihkuseinän taittuva osa (B)

X

Valitun tuotteen kokonaisleveys on:
- Kapeimmillaan : 934mm
- Leveimmillään : 956mm
Mitat saattavat poiketa ilmoitetuista, jos säätövaraa on käytettävä rakennuksen seinien kallistuksen tasaamiseen.:

Image

Tuotteessa on vakiovarusteena 33 mm korkea laahustiiviste. Lisävarusteena on saatavilla 50 mm korkea laahustiiviste suihkutiloihin, joissa lattiakaadot ovat normaalia suuremmat. Laahustiivisteen pituus on 1000 mm ja se katkaistaan sopivan mittaiseksi paikan päällä. Tuotteen vedenpitoa voidaan parantaa asentamalla oven alle kynnysprofiili. Kynnysprofiili sahataan paikan päällä sopivaan mittaan ja asennetaan lattiaan liimaamalla. Muotoillun kynnyksen korkeus on 10 mm ja leveys 16 mm.

Tuote

Tuotekoodi

Hinta

1

Bläk 89X Tokyo

Tuotekoodi

89X-61-11

Hinta

0.00 €

2

Bläk 714 Suihkuoven kiinteä osa
Valkoinen/Kirkas/A=260 x 1950

Tuotekoodi

714 61 0026

Hinta

385.00 €

3

Blak 715 Suihkuseinän taittuva osa
Valkoinen/Kirkas/B=674 x 1950

Tuotekoodi

715 61 0062

Hinta

725.00 €

4

Bläk 708 Tokyo -kehys 714/734 Tokyo -kehys

Tuotekoodi

708 RL 0001

Hinta

100.00 €

5

Magneettilukitus

Tuotekoodi

728 6L 0001

Hinta

100.00 €

6

Bläk 708 Tokyo -kehys 714/734 Tokyo -kehys

Tuotekoodi

708 RL 0001

Hinta

100.00 €

7

YHTEENSÄ

Tuotekoodi

Hinta

1410.00 €

Valitun tuotteen kokonaisleveys on:
- Kapeimmillaan : 934mm
- Leveimmillään : 956mm
Mitat saattavat poiketa ilmoitetuista, jos säätövaraa on käytettävä rakennuksen seinien kallistuksen tasaamiseen.:

EAN: