112_Ceiling_mounting.png

112_Floor_mounting.png

Wall_112.pdf

Assembly_instructions_Wall_100.pdf

Wall 112

Suihkuseinä kiinteällä etutolpalla

Suihkuseinä suojaa suihkun vieressä olevaa tilaa ja kalusteita vesiroiskeilta. Etutolpalla varustettu suihkuseinä on erityisen tukeva.

Suihkuseinä kiinnitetään sivusta rakennuksen seinään seinäkiinnitysprofiililla sekä lattian ja katon väliin etutolpalla (huonekorkeus max 2500 mm). Tällöin lasin asennuskorkeus voidaan säätää tilankäyttötarpeen mukaan. Etutolppa on varustettu nivelsäätöjalalla lattiakaatojen varalta. Lasin ja lattian väliin voidaan asentaa tiivistesokkeli (vakiovaruste), jolloin vesi ei pääse kulkemaan lasin alta. Asennusohje Tuotteelle on saatavissa asennuspalvelu Suomen suurimmissa kaupungeissa. Palvelun hinta on alkaen 200.00€ (sis alv.). Asennuksen voi tilata asiakaspalvelustamme.

Icon

19 Arkipäivää

Icon

20 vuoden takuu

Lasin reunoihin kiinnitetyt profiilit valmistetaan alumiinista. Pintakäsittelyvaihtoehdoista valkoinen (RAL 9016) ja musta (RAL 9005) valmistetaan polttomaalaamalla. Harmaa ja kiiltävä ovat anodisoituja pinnoitteita. Profiilit hiekkapuhalletaan ennen anodisointia, jolloin anodisoitu pinta on mahdollisimman tasainen eikä siihen jää sormenjälkiä. Tuotteessa käytettävät heloitukset kuten lattiahelat ja vinotuet valmistetaan messinkiseoksesta jonka väritys vastaa valittua profiiliväriä. Mustan sekä valkoisen profiilin kanssa toimitetaan mustaksi tai valkoiseksi maalatut helat, harmaan sekä kiiltävän profiilin kanssa kromatut helat.

Tuote valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy helpommin puhtaana.Kirkas ja savu ovat sileäpintaisia ja läpinäkyviä laseja. Chinchilla- ja maitolasi eivät ole täysin läpinäkyviä, yksityiskohdat eivät erotu lasin läpi. Chinchilla on toiselta puolelta kuvioitu ja toiselta puolelta sileä. Maitolasin toinen puoli on etsattu samettisen tuntuiseksi ja toinen puoli on sileä. Maitolasista tuotetta valittaessa on syytä huomioida, että lasin etsattu pinta on arka naarmuille ja tahroille.

Suihkuseinän koko voidaan valita vakiomitoista tai se voidaan valmistaa erikoismitoin. Seinäkiinnitysprofiilissa on 20mm säätövara. Säätövara voidaan käyttää rakennuksen seinän mahdollisen kallistuksen tasaamiseen tai suihkuseinän leveyden kasvattamiseen ilmoitetusta vakiomitasta. Leveyttä voidaan edelleen kasvattaa levennysprofiililla 34mm (lisävaruste). Levennysprofiili voidaan loveta esimerkiksi pintavesiputkien läpivientiä varten.

Tuotekoko

Suihkuseinä (A)

X

Valitun tuotteen kokonaisleveys on:
- Kapeimmillaan : 290mm
- Leveimmillään : 310mm
Mitat saattavat poiketa ilmoitetuista, jos säätövaraa on käytettävä rakennuksen seinien kallistuksen tasaamiseen.:

Image

Tuotteeseen on lisävarusteena saatavilla suora verhokisko tai verhokaari (sisältää koukut ja kannattimet). Verhokiskon ja -kaaren toinen pää kiinnitetään rakennuksen seinään, toinen pää voidaan kiinnittää suihkuseinään tai toiseen rakennuksen seinään.

Tuote

Tuotekoodi

Hinta

1

Wall 112

Tuotekoodi

112-61-2

Hinta

0.00 €

2

Wall 112 Suihkuseinä
Valkoinen/Kirkas/A=290 x 1900

Tuotekoodi

112 61 0029

Hinta

290.00 €

3

YHTEENSÄ

Tuotekoodi

Hinta

290.00 €

Valitun tuotteen kokonaisleveys on:
- Kapeimmillaan : 290mm
- Leveimmillään : 310mm
Mitat saattavat poiketa ilmoitetuista, jos säätövaraa on käytettävä rakennuksen seinien kallistuksen tasaamiseen.:

EAN: